Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 4,25. Er worden geen bestellingen naar het buitenland verzonden behalve naar België dan zijn de verzendkosten € 8,60. Bij bestellingen vanaf   € 100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De bestelde oorbellen worden verzonden zodra de betaling is ontvangen, uiterlijk na 2 werkdagen. Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. De oorbellen worden verzonden in een brievenbus doosje. EEE-oorbellen is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen poststukken. Eventueel kun je de oorbellen aangetekend laten verzenden. EEE-oorbellen mag bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan een levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand met acceptatie van EEE-oorbellen. Indien de overeenkomst niet wordt geaccepteerd, zal EEE- oorbellen je hiervan per mail nader informeren.

Retourzending

Indien de oorbellen niet aan je wensen voldoen kun je de bestelling binnen 14 dagen retourneren vanaf de dag van ontvangst. De oorbellen dienen alsdan onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking  (de verzegelde oorbel in ongeopende verpakking) te worden geretourneerd, een retourformulier kun je onderaan deze pagina downloaden!  Verpak de retourzending deugdelijk, wettelijk gezien ben je verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens het retour zenden.  De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag ( excl.verzendkosten) teruggestort. Ruilen is niet mogelijk. Eventuele schade ontstaan tijdens retourzending wordt in mindering gebracht op het terug te storten aankoopbedrag.
n.b.: Er vindt geen restitutie plaats voor niet ontvangen retourzendingen.  Daarom raden wij je aan om aangetekend te verzenden. Eventueel kun je retourneren als brievenbuspakketje voor  € 4,25, dan kun je het pakketje traceren.
Oorbellen welke op verzoek speciaal voor u zijn ontworpen en gemaakt kunnen niet worden geruild.

Afgeprijsde oorbellen retourneren

Afgeprijsde oorbellen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook eventuele kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde oorbellen.

Aansprakelijkheid

EEE-oorbellen is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiële of immateriële schade of vervolgschade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van door haar geleverde oorbellen.

EEE- oorbellen is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het dragen van de oorbellen of door verkeerd/oneigenlijk gebruik.