Algemene Voorwaarden 

Algemene Voorwaarden EEE:

 1. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op oorbellen gekocht bij EEE.
  De voorwaarden gelden voor oorbellen gekocht in de webshop alsmede voor oorbellen gekocht op fairs, foors, braderieën enz.

 2. Alle oorbellen van EEE worden door Ellemiek zelf ontworpen en gemaakt.

 3. De overeenkomst komt tot stand indien de verkoopprocedure van het winkelmandje volledig is doorlopen.

 4. Een bestelling kan vòòr verzending per email geannuleerd worden. Echter bij betaling middels iDeal dient de cliënt er rekening mee te houden dat de oorbellen kort na ontvangst van de betaling al verstuurd kunnen zijn. Ten allen tijde blijft het recht om de koop binnen veertien dagen te ontbinden.

 5. EEE mag bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan een levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand met acceptatie van EEE . Indien de overeenkomst niet wordt geaccepteerd, zal EEE de cliënt hiervan per email nader informeren.

 6. De koper heeft een wettelijke bedenktijd van veertien dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dient de koper EEE te informeren over de retournering.
  Daarna dienen retouren binnen 14 dagen bij EEE binnen te zijn. EEE zal zodra de retourzending van de oorbellen is ontvangen het aankoopbedrag terugstorten. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de cliënt. Indien een retourzending niet aankomt is EEE niet verantwoordelijk. De oorbellen dienen ongebruikt , onbeschadigd in originele staat en deugdelijk verpakt retour gezonden te worden. Indien oorbellen in verzegelde verpakking zijn geleverd dan kunnen ze uitsluitend in genoemde verzegelde verpakking retour gezonden worden.
  Oorbellen welke op verzoek speciaal voor u zijn ontworpen en gemaakt kunnen niet worden geruild.

 7. Alle vermeldde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

 8. De verzendkosten bedragen € 4,25 in Nederland en naar België € 8,60. Voor bestellingen vanaf € 100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. EEE verzendt exclusief binnen Nederland en België.

 9. Voor betaling van de nota kunt u gebruik maken van IDeal, Bancontact of onder rembours.

 10. De oorbellen worden zo spoedig mogelijk naar u toegezonden zodra de betaling is ontvangen.

 11. Op alle oorbellen wordt een garantie gegeven van 2 maanden. Oorbellen worden binnen deze periode kosteloos hersteld door EEE. Mochten defecte onderdelen niet meer voorhanden zijn dan overlegt EEE samen met cliënt voor een passend alternatief.

 12. Bovenstaande garantie geldt niet voor: defecten door slijtage, onachtzaam gebruik, onzorgvuldig gebruik en verkleuringen van natuurlijke materialen en vergulde en verzilverde onderdelen. Eveneens uitgesloten van garantie zijn defecten welke het gevolg zijn van gebruik voor doeleinden waar de oorbellen niet voor bedoeld zijn.
  EEE zal alsdan genoemde voorvallen beoordelen.

 13. EEE is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiële of immateriële schade of vervolgschade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van door haar geleverde oorbellen. Cliënt dient na ontvangst van de oorbellen de sluitingen te controleren en na verloop van gebruik zulks ook regelmatig te blijven doen daar EEE nimmer verantwoordelijk is voor verlies van de oorbellen.
  Bij twijfel aan het goed functioneren van de sluiting kunt u altijd contact opnemen met EEE-oorbellen.

 14. Persoonlijke gegevens van de cliënten van EEE worden niet aan derden verstrekt.

 15. EEEis gevestigd te Bergen op Zoom, postcode 4617 GN,
  Statietjalk 50, telnr. 06-28083214. Kamer van Koophandel nr. 70070083.

DSC_0217 Butterfly Ballet helder liggend 96dpi
DSC_1425 Elegant Wings liggend 96dpi
DSC_1513 Fly Free liggend 96pi